Amuljani letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Amuljani leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Grčka ostrva leto 2024 - Ostrvo Amuljani leto 2024 - cenovnici, slike i opisi vila - KLIK

Ostrvo Amuljani (Ammouliani) se nalazi na oko 2km od obale Atosa, ispod luke Tripiti i nasuprot glavnom resortu Uranopolisa. Vožnja feribotom do Amuljanija traje svega desetak minuta. Oko 600 ljudi je stalno naseljeno na Amuljani ostrvu koje je veliko samo oko 4.5 km2 i nalazi se na oko 130km od Soluna. U selu Amuliani postoji nekoliko taverni i ribljih restorana, lepog smeštaja i uobicajenih barova, minimarketa i radnji.

Glavne plaže ostrva Amuljani su Alikes, Agios Georgios, Megali Ammos i Karagatsia. Vecina je vrlo peskovita sa po nekim kamenom, a ima i mnogo drugih manjih zaliva, do kojih je lako doci mrežom puteva i staza kroz plantaže maslina.

Nakon obilaska plaža na ostrvu Amulijani možete otici na izlet brodom do nenaseljenih ostrva koje se nalaze u blizini i to Gajduronisi (ostrvo magaraca na grckom), Tigani (tiganj na grckom) i Pontiki (miš na grckom), i da uživate u kupanju u smaragdnim vodama Egeja.

cenovnici, slike i opisi vila - KLIK

Apartmani Amuljani letovanje 2024 i hoteli Amuljani letovanje 2024

Amuljani leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Grčka ostrva leto 2024 - Amuljani leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje na grčkim ostrvima gde izdvajamo ostrvo Amuljani, tj. ostrvo Amuliani , gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani na Amuljaniju i hoteli na Amuljaniju. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani na Amuljaniju su pravi izbor za Vaše letovanje na grčkim ostrvima 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži na Amuljaniju, vile blizu plaže na Amuljaniju, vile u centru Amuljanija, vile sa parkingom na Amuljaniju, vile sa dvorištem na Amuljaniju, vile sa roštiljem na Amuljaniu. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj na Amuljaniju, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Amuljani letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje na Amuljaniju 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje na Amuljaniju 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Amuljani leto 2024.