Dionisos leto 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Dionisos leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Dionisos leto 2024 - Cenovnici, slike i opsi smeštaja

DIONISOS je manje turističko mesto izgrađeno na jednom od atraktivnijih delova Halkidikija, udaljeno 55 km od Soluna.

Plaža je duga i peščana i duž nje se prostire šetalište pod palmama. Naspram šetališta nalaze se restorani, kafići i taverne, od kojih je jedna sa živom muzikom.

U mestu se nalazi sportski centar sa bazenom, terenima za košarku, tenis i fudbal. Najbliži grad je trgovinski i turistički centar Nea Moudania na oko 3 km od Dionisosa.

 

Cenovnici, slike i opsi smeštaja

Apartmani Dionisos letovanje 2024

Dionisos leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Halkidiki leto 2024 - Dionisos leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Halkidikiju 2024, tj. letovanje na Kasandri gde izdvajamo letovalište Dionisos, tj. Dionisios gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Dionisosu i hoteli u Dionisosu. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Dionisosu su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Dionisosu, vile blizu plaže u Dionisosu, vile sa parkingom u Dionisosu, vile sa dvorištem u Dionisosu, vile sa roštiljem u Dionisosu. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u okolini Dionisosa, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Dionisios letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Dionisosu 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Dionisosu 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Dionisos leto 2024.