Hanioti letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Hanioti leto 2024

Grčka leto 2024 - Hanioti leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Hanioti poznato grčko letovalište smešteno na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra u oblasti Halkidiki. Nalazi se na oko 100 km od Soluna i predstavlja jedno od najlepših turističkih mesta prvog prsta Halkidikija.

Ima veliku peskovitu plažu koja je oivičena parkom punim zelenila. U centru mesta se nalazi veliki trg pun zelenila koji je u večernjim časovima pun zbivanja. Na trgu i oko njega smeštene su brojne prodavnice, taverne, restorani, picerije, kafei, barovi i objekti za zabavu.

U mestu postoji ambulanta, apoteka, pošta, supermarketi, poslastičarnice, pekare i rent-a-car agencije.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Hanioti letovanje 2024 i hoteli Hanioti letovanje 2024

Hanioti leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Halkidiki leto 2024 - Hanioti leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Halkidikiju 2024, tj. letovanje na Kasandri gde izdvajamo letovalište Hanioti, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Haniotiju i hoteli u Haniotiju. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Haniotiju su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Haniotiju, vile blizu plaže u Haniotiju, vile u centru Haniotija, vile sa bazenom Hanioti, vile sa parkingom u Haniotiju, vile sa dvorištem u Haniotiju, vile sa roštiljem u Haniotiju. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Haniotiju, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Hanioti letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Haniotiju 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Haniotiju 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Hanioti leto 2024.