Jerisos letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Jerisos leto 2023

Grčka leto 2024 - Jerisos leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Jerisos se nalazi u severoistočnom delu Halkidikija-poluostrvo Atos. Od Soluna je udaljen oko 120 km, a od Poligirosa 80 km. Jerisos je jedno od najvećih i najlepših mesta na Halkidikiju. Odlikuje ga kristalno čisto more, duga peščana plaža sa zlatnim peskom koju od naselja odvaja zeleni pojas i pešačka zona duž koje se nalaze taverne i kafei sa veoma prijatnom atmosferom kako u dnevnim tako i u večernjim satima.

Jerisos je nastao još u VII veku p.n.e. kao drevni antički grad Akantos i u to vreme je bio važna luka stare Grčke. Na desetak minuta vožnje od Jerisosa nalazi se Ouranopolis odakle su omogućena fantastična krstarenja oko Svete Gore.

Preporučujemo da posetite i manastir Kakovo (6km), Muzej istorije Jerisosa i dr. Jerisos je centar mnogih kulturnih manifestacija kao što su proslava u crkvi Svetog Pavla 29.juna i Proroka Ilije 20.jula i druge… Prijatna atmosfera i ljubazni domaćini doprineće da vaš odmor bude još lepši i prijatniji.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Jerisos letovanje 2024 i hoteli Jerisos letovanje 2024

Jerisos leto 2023

Grčka letovanje 2024 - Halkidiki leto 2024 - Jerisos leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Halkidikiju 2024, tj. letovanje na Atosu gde izdvajamo letovalište Jerisos, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Jerisosu i hoteli u Jerisosu. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Jerisosu su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Jerisosu, vile blizu plaže u Jerisosu, vile sa parkingom u Jerisosu, vile sa dvorištem u Jerisosu, vile sa roštiljem u Jerisosu. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Jerisosu, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Jerisos letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Jerisosu 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Jerisosu 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Jerisos leto 2024.