Kefalonija letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Tasos leto 2024

Grčka leto 2024 - Kefalonija leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Kefalonia je najveće ostrvo Jonskog mora, smešteno južno od Lefkade i Itake i severno od Zakintosa. Ostrvo Kefalonija je pretežno planinsko, sastoji se iz dva povezana dela, istočnog, koji je okrenut kopnu i ima prelepe peskovite plaže sa postepenim ulaskom u more i zapadnog, čije se obale strmoglavo spuštaju u more.

Kefalonija je puna prirodnih bogatstava koje ovom ostrvu daju posebnu draž. Na vrhu ostrva Kefalonija nalazi se tzv. "crna šuma", raritet Grčke i Evrope, stanište kefalonijskog bora, koji se do skora mogao naći samo na ovom ostrvu.

Najpopularnije letovalište Kefalonije je Lasi. Lasi krase tri prelepe plaže Gradakia, Makris Gialos, Paliostafida. Popularno je i zbog blizine grada Argostolija od koga je udaljeno oko 2km.

Skala je atraktivno malo mesto koje se nalazi na istočnoj strani ostva. Gradić Skala je sagradjen posle zemljotresa 1953. godine. Nekada selo Skala, nalazilo se na padinama obližnjeg brda, a danas se nalazi na obali mora. Ovaj gradić brojne turiste privlači svojim peskovitim plažama i brojnim pećinama koje se nalaze uz more.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Kefalonija letovanje 2024 i hoteli Kefalonija letovanje 2024

Kefalonijaleto 2024

Grčka letovanje 2024 - Grčka ostrva leto 2024 - Kefalonija leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje na grčkim ostrvima gde izdvajamo ostrvo Kefalonija, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani na Kefaloniji i hoteli na Kefaloniji. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani na Kefaloniji su pravi izbor za Vaše letovanje na grčkim ostrvima 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži na Kefaloniji, vile blizu plaže na Kefaloniji, vile sa bazenom na Kefaloniji, vile sa parkingom na Kefaloniji, vile sa dvorištem na Kefaloniji, vile sa roštiljem na Kefaloniji. Ponuda za ostrvo Kefalonija obuhvata, apartmanski smestaj u Lasiju i apartmanski smeštaj u Skali. Apartmani u Lasiju blizu plaže ili apartmani u Lasiju sa bazenom samo su deo ponude mesta Lasi Kefalonija leto 2024. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj na Kefaloniji, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Kefalonia letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje na Kefaloniji 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje na Kefaloniji 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Kefalonia leto 2024.