Krf letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Krf leto 2024

Grčka leto 2024 - Krf leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Zahvaljujući lepoj klimi, ostrvo Krf je bogato četinarskim šumama, maslinama, tropskim cvećem, peskovitim, šljunkovitim i kamenitim plažama, divnim uvalama, tirkizno plavim Jonskim morem ali i starim tvrdjavama, palatama, crkvama i najvećom svetinjom našeg naroda - Plavom grobnicom.

Ostrvo Krf je pravi trezor arheoloških, istorijskih i kulturnih bogatstava koja podsećaju na sve civilizacije koje su protutnjale kroz vekove i ostavile svoja obeležja.

Mediteranska hrana sa obiljem ribe, testa i domaćeg maslinovog ulja, kvalitetna domaća vina, kod nas već poznata grčka muzika, doprineće da uživate u svom odmoru i uvek poželite da se ponovo vratite na ostrvo Krf.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Krf letovanje 2024 i hoteli Krf letovanje 2024

Krf leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Grčka ostrva leto 2024 - Krf leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje na grčkim ostrvima gde izdvajamo ostrvo Krf, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani na Krfu i hoteli na Krfu. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani na Krfu su pravi izbor za Vaše letovanje na grčkim ostrvima 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži na Krfu, vile blizu plaže na Krfu, vile sa bazenom na Krfu, vile sa parkingom na Krfu, vile sa dvorištem na Krfu, vile sa roštiljem na Krfu. Ponuda za ostrvo Krf obuhvata, apartmanski smestaj u Dasiji, apartmanski smeštaj u Moraitici, apartmanski smeštaj u Barbatima, apartmanski smeštaj u Ipsosu, apartmanski smeštaj u Kasiopiju, apartmanski smeštaj u Agios Georgiosu. Apartmani u Dasiji blizu plaže ili apartmani u Dasiji sa bazenom samo su deo ponude mesta Dasija Krf leto 2024. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj na Krfu, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Krf letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje na Krfu 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje na Krfu 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Krf leto 2024.