Lefkada letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Lefkada leto 2024

Grčka leto 2024 - Lefkada leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Lefkada je ostrvo jonskog arhipelaga, nalazi se južno od Krfa i severoistočno od Kefalonije, a sa kontinentalnim delom Grčke je povezana pokretnim mostom. Ostrvo Lefkada sa razlogom zovu ostrvom boja: bela boja stena, šljunka i peska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko-belo); nijanse plave boje mora koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih, egzotičnih destinacija, zelenilo borova, čempresa, maslina i šarenilo cveća…

Pored veličanstvenih i nesvakidašnjih prirodnih lepota, ostrvo Lefkada obiluje i kulturnim i zabavnim sadržajima. Nidri je turističko mesto smešteno na jugoistoku Lefkade, u prirodnoj luci, okruženo bujnim zelenilom. Nasuprot njemu se nalaze ostrva Skorpios, Skorpidi, Maduri, Sparti i, nešto dalje, Meganisi.

Iz Nidrija polaze brodići koji vode do svih navedenih ostrva. Nekada malo ribarsko seoce danas je živopisan gradić koga čini jedna ulica prepuna prodavnica, kafića i restorana uz obalu sa pogledom na marinu.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Lefkada letovanje 2024 i hoteli Lefkada letovanje 2024

Lefkada leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Grčka ostrva leto 2024 - Lefkada leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje na grčkim ostrvima gde izdvajamo ostrvo Lefkada, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani na Lefkadi i hoteli na Lefkadi. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani na Lefkadi su pravi izbor za Vaše letovanje na grčkim ostrvima 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži na Lefkadi, vile blizu plaže na Lefkadi, vile sa bazenom na Lefkadi, vile sa parkingom na Lefkadi, vile sa dvorištem na Lefkadi, vile sa roštiljem na Lefkadi. Ponuda za ostrvo Lefkada obuhvata, apartmanski smestaj Nidri, apartmanski smeštaj Perigiali, apartmanski smeštaj Agios Nikitas, apartmanski smeštaj Lefkas, apartmanski smeštaj u Ligia, apartmanski smeštaj Nikiana. Apartmani u Nidriju blizu plaže ili apartmani u Nidriju sa bazenom samo su deo ponude mesta Nidri Lefkada leto 2024. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj na Lefkadi, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Lefkada letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje na Lefkadi 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje na Lefkadi 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Lefkada leto 2024.