Makrigialos letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Makrigialos leto 2024

Grčka leto 2024 - Makrigialos leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

U Olimpskoj regiji još jedno lepo mesto za odmor, na samo 50 km od Soluna i na 21 km pre Paralije, nalazi se prelepa duga plaža po kojoj je samo mesto i dobilo ime-Makrigijalos.

Mesto idealno za miran i opušten odmor, ima puno taverni, prodavnica, dve diskoteke i nekoliko plaža u blizini.

Voda je plitka i idealna za decu. Visok kvalitet morske vode i prelepa peščana plaža, opremljena ležaljkama, suncobranima i tuševima nagrađena je plavom zastavicom. Nedaleko od mesta Makrigialos nalazi se čuvena peščana plaža Bora Bora.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Makririalos letovanje 2024

Makrigialos leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Olimpska regija leto 2024 - Makrigialos leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje u Grčkoj gde izdvajamo letovalište Makrigialos, koja obuhvata smeštaj u apartmani u Makrigialosu. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom, apartmani u Makrigialosu su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Najjeftiniji apartmani u Grčkoj, jeftini paket aranžmani sa prevozom, povoljni apartmani, banja blizu Paralije, mesto blizu Soluna, samo su jedna od prednosti za letovanje u Makrigialosu. Iskoristite i First minute popuste Makrigialos letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Makrigialos 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Makrigialosu 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Makrigialos leto 2024.