Nei Pori letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Nei Pori leto 2024

Grčka leto 2024 - Nei Pori leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Nei Pori je novoizgrađeno letovalište koje se nalazi na svega nekoliko kilometara od Platamona i 160km od makedonske granice u podnožju Olimpa. Nai Pori je u poslednje vreme dosta popularan kod turista, posebno iz Mađarske. U Nei Poriju na raspolaganju je 70-ak metara široka izuzetno duga peščana plaža, kristalno čisto more, prostrani trgovi, parkovi, taverne, kafići, poslastičarnice, prodavnice.

Nei Pori je karakterističan po širokim ulicama, uređenim trgovima i velikim brojem igrališta za decu, i kao takvo predstavlja idealno mesto za porodični odmor. Mogućnosti za zabavu, razonodu, šetnju i odmor su neograničene.

Može se reći da je Nei Pori raj za roditelje sa decom jer su plaže jako čiste, široke i postepeno ulaze u more pa se deca mogu igrati u pesku. Takođe, na plažama Nei Porija ima tuševa kao i kabina za presvlačenje. Na obali postoji veliki broj kafića i restorana u kojima su meniji često na srpskom jeziku, a skoro svi konobari razumeju srpski jezik.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Nei Pori letovanje 2024

Nei Pori leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Olimpska regija leto 2024 - Nei Pori leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje u Grčkoj gde izdvajamo letovalište Nei Pori, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Nei Poriju, studija u Nei Potiju, vile u Nei Poriju i dupleksi u Nei Poriju. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Nei Poriju su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Nei Poriju, vile blizu plaže u Nei Poriju, vile sa parkingom u Nei Poriju, vile sa dvorištem u Nei Poriju, vile sa roštiljem u Nei Poriju. Iskoristite i First minute popuste Nei Pori letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Nei Poriju 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Ne Poriju 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Nei Pori leto 2024.