Nikiti letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Nikiti leto 2024

Grčka leto 2024- Nikiti leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Naselje Nikiti (Νικήτη) jedno je od najpopularnijih i najdinamičnijih mesta na Halkidikiju, a ujedno je i jedan od najvećih centara pčelarske industrije u Grčkoj. To je prelepo turističko mesto u čijoj se okolini mogu naći ostaci mnogih praistorijskih naselja. Mesto je još uvek nedovoljno istraženo i posećeno od strane Srba, pa ćete ovde češće čuti grčki, nemački i italijanski jezik, s obzirom da još uvek najviše turista dolazi iz tih zemalja.

Glavna plaža Nikiti duga je preko 2,5 kilometara i prijatno je mesto sa kristalno čistom i toplom vodom. Jedan kraj glavne nalazi se sa južne strane, odmah pored crkve Agios Theodoros, dok je na drugom kraju mala marina koja je odlično mesto za dnevne i noćne šetnje.

Idealna je za porodice sa decom jer je voda plitka na većem delu ove plaže. Lako je dostupna peške ili kolima. Parkinga ima dovoljno, a problem može predstavljati samo parkiranje u avgustu

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Nikiti letovanje 2024 i hoteli Nikiti letovanje 2024

Nikiti leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Sitonija leto 2024 - Nikiti leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Halkidikiju 2024, tj. letovanje na Sitoniji gde izdvajamo letovalište Nikiti, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Nikitiju i hoteli u Nikitiju. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Nikitiju su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Nikitiju, vile blizu plaže u Nikitiju, vile sa parkingom u Nikitiju, vile sa dvorištem u Nikitiju, vile sa roštiljem u Nikitiju. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Nikitiju i okolini, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Nikiti letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Nikitiju 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Nikitiju 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Nikiti leto 2024.