Parga letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Parga leto 2024

Grčka leto 2024 - Parga leto 2024 - Apartmanski smeštaj Parga letovanje 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Parga je grad smešten na obali jonskog mora, jugozapadno od ostrva Krf, između gradova Preveza i Igumenica. Okružena šumom i maslinjacima, u malom zalivu, Parga predstavlja jedinstven spoj planine i mora. Jedno od najživopisnijih mesta u severozapanoj grčkoj, “nevesta od Epira”, lepa Parga vas poziva da izbliza doživite njenu dugu istoriju i prirodne lepote.

Plaže Parge su najbolji deo jonskog mora, tako da sa punim pravom privlače hiljade turista svakog leta. Parga poseduje 3 plaže. Gradska plaža Parge zove se Krioneri, mala prelepa uvala Piso Krioneri, a kao najlepša plaža Parge izdvaja se Valtos plaža. Grad Parga je prepun kafića i taverni koji služe svežu ribu po jedinstvenim lokalnim receptima. Karakter grada je živahan i moderan, ali sa intenzivnim elementima prošlosti.

Glavno mesto zа dnevne sastanke u Pargi je glavni put ispred luke, gde svako veče možete uživati u zalasku sunca koje nestaje u jonskom moru, između zamka i ostrva Bogorodice.

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Parga letovanje 2024 i hoteli Parga letovanje 2024

Parga leto 2024

Grčka letovanje 2024 -Parga leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Jonskom moru gde izdvajamo letovalište Parga, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Pargi i hoteli u Pargi. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Pargi su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Pargi, vile na Valtos plaži u Pargi, vile blizu plaže u Pargi, vile sa parkingom u Pargi, vile sa dvorištem u Pargi, vile sa roštiljem u Pargi, vile u centru Parge, vile sa bazenom u Pargi. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Pargi i okolini, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Parga letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Pargi 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Pargi 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Parga leto 2024.