Platamon letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Platamon leto 2024

Grčka leto 2024 - Platamon leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Platamon je turističko mesto na jugu Pierie, u bilizini čuvene planine Olimp. Platamon je udaljen oko 50 km od grada Larise i oko 40 km od grada Katerini, sa kojima je povezan autobuskim i voznim linijama. Zaštitni znak Platamona je prelepi venecijanski dvorac-tvrđava.

Platamon se smatra jednom od značajnijih turističkih destinacija u ovoj oblasti. Obiluje restoranima, kafeterijama i smeštajnim objektima.

Sa svojim mirnim i opuštenim ambijentom, bujnom vegetacijom, čuvenim platamonskim zamkom i tradicionalnim naseljem Palios Panteleimonas u ovoj oblasti, Platamon je idealna destinacija za odmor.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Platamon letovanje 2024 i hoteli Platamon letovanje 2024

Platamon leto 2024

Grčka letovanje 2024 -Platamon leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje u Olimpskoj regiji gde izdvajamo letovalište Platamon, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Platamonu i hoteli u Platamonu. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Platamonu su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Platamonu, vile blizu plaže u Platamonu, vile sa parkingom u Platamonu, vile sa dvorištem u Platamonu, vile sa roštiljem u Platamonu. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Platamonu i Olimpskoj regiji, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Platamon letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Platamonu 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Platamonu 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Platamon leto 2024.