Polihrono letovanje 2020

Polihrono leto 2020

Grčka leto 2020- Polihrono leto 2020

Polihrono je jedno od tri najpopularnija letovališta na prvom prstu Halkidikija, Kasandri. Nalazi se na oko 90 km jugositočno od Soluna, ispred Haniotija.

Smešteno je u kristalno čistom zalivu Toroneos i okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom. Ima veliku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, što je naročito pogodno za decu.

U Polihronu postoje ambulanta, apoteka, pošta, mnoštvo supermarketa, taverni, kafića, barova, pekara, picerija i rent-a-car agencija.

Apartmani Polihrono letovanje 2020 i hoteli Polihrono letovanje 2020

Polihrono leto 2020

Grčka letovanje 2020 - Halkidiki leto 2020 - Polihrono leto 2020

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Halkidikiju 2020, tj. letovanje na Kasandri gde izdvajamo letovalište Polihrono, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Polihronu i hoteli u Polihronu. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Polihronu su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2020. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Polihronu, vile blizu plaže u Polihronu, vile u centru Polihrona, vile sa bazenom Polihrono, vile sa parkingom u Polihronu, vile sa dvorištem u Polihronu, vile sa roštiljem u Polihronu. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Polihronu, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Polihrono letovanje 2020, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Polihronu 2020. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Polihronu 2020 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Polihrono leto 2020.