Siviri letovanje 2020

Siviri leto 2020

Grčka leto 2020 - Siviri leto 2020

Siviri se nalazi na oko 100km od Soluna. Nalazi se u malom zalivu iznad koga se prostire bujna mediteranska šuma. Siviri karakteriše duga peščana plaža i čisto more. Na šetalištu koje se prostire duž mora se nalaze brojni kafei, barovi na plaži, taverne, giroserije, poslastičarnice, suvenirnice.

U Siviriju postoji veliki supermarket Masoutis. U južnom delu mesta, odmah u produžetku šetališta se nalazi nekoliko skrivenih peščanih plaža. Siviri je poznat po svom teatru i letnjem festivalu Kassandra koji obiluje kulturnim sadržajima, predstavama i koncertima.

Zalazak sunca sa neke od plaža dok gledate u vrhove Olimpa je nešto što sigurno nećete zaboraviti.

Apartmani Siviri letovanje 2020 i hoteli Siviri letovanje 2020

Siviri leto 2020

Grčka letovanje 2020 - Kasandra leto 2020 - Siviri leto 2020

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Halkidikiju 2020, tj. letovanje na zapadnoj strani Kasandre gde izdvajamo letovalište Siviri, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Siviriju i hoteli u Siviriju. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Siviriju su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2020. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Siviriju, vile blizu plaže u Siviriju, vile sa parkingom u Siviriju, vile sa dvorištem u Siviriju, vile sa roštiljem u Siviriju, vile sa bazenom u Siviriju. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Siviriju i okolini, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Siviri letovanje 2020, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Siviriju 2020. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Siviriju 2020 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Siviri leto 2020.