Skala Furka letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Skala Furka leto 2024

Grčka leto 2024 - Skala Furka leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Skala Furka se nalazi na 105km od Soluna na zapadnoj strani Kasandre. Mesto je poznato po širokoj, dugoj peščanoj plaži koja se prostire duž celog zaliva u kome leži Skala Furka.

U mestu se nalazi veliki broj prodavnica, marketi Masoutis i Arvanitidis, brojne giroserije, poslastičarnice, taverne, ribarnica, pekare, kafei, barovi, dečje igraonice, suvenirnice, rent-a-car. U mestu postoji i apoteka. U centru mesta se nalazi veliki trg-šetalište sa klupama.

Mesto je idealno za one koji uživaju u šetnjama pošto je potpuno ravno. Mladi mogu naći provod u barovima koji se nalaze u samom centru. Uživajte u predivnom zalasku sunca i pogledu na vrhove Olimpa sa plaže ili nekog restorana Skala Furke.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Skala Furka letovanje 2024 i hoteli Skala Furka letovanje 2024

Skala Furka leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Kasandra leto 2024 - Skala Furka leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Halkidikiju 2024, tj. letovanje na zapadnoj strani Kasandre gde izdvajamo letovalište Skala Furka, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Skali Furka i hoteli u Skali Furka. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Skala Furka su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Skala Furka, vile blizu plaže u Skala Furka, vile sa parkingom u Skala Furka, vile sa dvorištem u Skali Furka, vile sa roštiljem u Skali Furka, vile sa bazenom u Skali Furka. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Skali Furka i okolini, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Skala Fourka letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Skala Fourka 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Skali Furka 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Skala Furka leto 2024.