Skiatos letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU SMEŠTAJA

Skiatos leto 2024

Grčka leto 2024 - Skiatos leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Ostrvo Skiatos je najpoznatije i najposećenije ostrvo severnih Sporada. Celo ostrvo Skiatos je prekriveno borovom šumom i maslinovim drvećem. Ostrvo Skijatos je dugačko 12, a široko 6 km, sa južnom stranom najpristupačnijom za kretanje ostrvom, gde se i nalazi put koji povezuje grad Skiatos sa Plažom Mandraki preko Megali Amos-a, Vassilias-a, Achladies-a, Koliosa i Koukounaries-a.

Plaža Kukunarija (Koukounaries) je jedna od najlepših plaža Grčke, a nepristupačna plaža Lalaria do koje se dolazi jedino brodom medu 10 je najegzotičnijih plaža na svetu. Na Skiatosu možete naći i velike uređene plaže ali i male puste uvale gde ćete samo Vi uživati.

Skiatos karakterišu veoma topla leta sa puno sunčanih dana, ali i uvek prisutan letnji vetar sa Egejskog mora koji ublažava letnje vrućine.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

 

Apartmani Skiatos letovanje 2024 i hoteli Skiatos letovanje 2024

Skiatos leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Grčka ostrva leto 2024 - Skiatos leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje na grčkim ostrvima gde izdvajamo ostrvo Skiatos, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani na Skiatosu i hoteli na Skiatosu. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani na Skiatosu su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži na Skiatosu, vile blizu plaže na Skiatosu, vile sa bazenom na Skiatosu, vile sa parkingom na Skiatosu, vile sa dvorištem na Skiatosu, vile sa roštiljem na Skiatosu, vile u gradu Skiatos, vile u centru Skiatosa, vile na plaži Kukunarija, vile na Trulos plaži, vile na Agia Paraskevi plazi i mnogim drugim plažama Skiatosa. Ponuda za ostrvo Skiatos obuhvata, apartmanski smestaj u centu Skiatosa i apartmanski smeštaj na plažama Skiatosa. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj na Skiatosu, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Skijatos letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje na Skijatosu 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje na Skijatosu 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Skijatos leto 2024.