Toroni letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Toroni leto 2024

Grčka leto 2024 - Toroni leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Toroni je mali turistički centar na jugu zapadne obale Sitonije, 21 kilometar posle Neos Marmarasa i 3 kilometra ispred mesta Porto Kufo (Porto Koufo). Ovo područje je popularno zbog neverovatno lepog krajolika i lepih plaža. Plaža Toronija, široka i do 30 metara i duga preko 2,5 kilometara, jedna je od najdužih plaža Halkidikija, sa zlatnim peskom i Plavom zastavicom za kvalitet i čistoću.

Od Soluna Toroni je udaljen 139 kilometara, odnosno 79 od Neos Marmarasa. Kao i neka druga mesta na Sitoniji, kao što je recimo Vurvuru, Toroni nema poseban centar naselja, trg ili glavnu ulicu.

Toroni se prostire duž plaže, sa razbacanim hotelima, apartmanima i sobama za izdavanje, par prodavnica, taverni i restorana, smeštenih kako u naselju tako i preko puta same plaže.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Toroni letovanje 2024 i hoteli Toroni letovanje 2024

Toroni leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Sitonija leto 2024 - Toroni leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Halkidikiju 2024, tj. letovanje na Sitoniji gde izdvajamo letovalište Toroni, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Toroniju i hoteli uToroniju. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Toroniju su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Toroniju, vile blizu plaže u Toroniju, vile sa parkingom u Toroniju, vile sa dvorištem u Toroniju, vile sa roštiljem u Toroniju, vile sa bazenom u Toroniju. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Toroniju i okolini, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Toroni letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Toroniju 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Toroniju 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Toroni leto 2024.