Vrahos letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Vrahos leto 2024

Grčka leto 2024 - Vrahos leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Vrahos ili Vrachos Beach se nalazi na pola puta izmedju Parge (35 km) i Preveze (35 km), na obali jonskog mora. Do ovog lepog, kod nas ne mnogo poznatog letovališta, stiže se veoma lako i brzo, za manje od 3 i po sata vožnje novim autoputem od grčke granice (Egnatia Odos). Vrahos je smešten na prelepoj, preko dva kilometra dugoj peščanoj plaži (možda i jednoj od najlepših na obali jonskog mora) sa tirkizno plavim morem.

Pored lepog šetališta pokraj plaže, u Vrahosu se nalazi veliki broj kafića i odličnih ribljih taverni i restorana. Vrahos predstavlja pravo mesto za bezbrižan odmor, a naročito je poznato medju Grcima i Italijanima i vrlo često predstavlja izbor za kupanje čak i gostima iz obližnjih mesta.

Blizina Parge i Preveze (pa čak i Lefkade – 60 kilometara) pruža mogućnosti za aktivan odmor, večernje izlaske, šoping izlete na Krf, Paksi, Itaku.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Vrahos letovanje 2024

Vrahosleto 2024

Grčka letovanje 2024 - Vrahos leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Jonskom moru gde izdvajamo letovalište Vrahos, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Vrahosu tj. apartmani u Vrachos beach-u. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Vrahosu su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Vrahosu, vile blizu plaže u Vrahos, vile sa parkingom u Vrahosu, vile sa dvorištem u Vrahosu, vile sa roštiljem u Vrahosu, vile sa bazenom u Vrahosu. Iskoristite i First minute popuste Vrahos letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Vrahosu2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Vrahosu 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Vrahos leto 2024.