Vrasna i Nea Vrasna letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Vrasna leto 2024

Grčka leto 2024 - Vrasna i Nea Vrasna leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Na oko sedamdeset kilometara od Soluna i isto toliko od Kavale, između Stavrosa i Asprovalte, u zalivu Strimonikos, u regiji Svetog Đorđa, nalaze se mala turistička mesta Vrasna Paralia i Nea Vrasna.

More i široka plaža, dugačka sedam kilometara, godinama nagrađivani “plavom zastavom” Mediterana, i dobar položaj ostaju u neizbrisivom sećanju svakom ko je ikad posetio ova grčka primorska mesta.

Sve u ovim turističkim mestima – kafići, restorani, taverne, brižljivo izabrane vile za smeštaj gostiju – sve je podređeno odmoru i relaksaciji i zato Vrasna Paralia (Vrasna Beach) i Nea Vrasna nose epitet idealnog mesta za miran, porodični odmor.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Vrasna i Nea Vrasna letovanje 2024

Vrasna leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Vrasna i Nea Vrasna leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje u Grčkoj 2024, letovanje u regiji Sveti Djordje, gde izdvajamo letovalište Vrasna i Nea Vrasna, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Vrasni i apartmani u Nea Vrasni. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Vrasni su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Vrani, vile na plazi u Nea Vrasni, vile blizu plaže u Nea Vrasni, vile blizu plaže u Vrasni, vile sa parkingom u Vrasni, vile sa dvorištem u Vrasni, vile sa roštiljem u Vrasni, vile sa bazenom u Vrasni. Iskoristite i First minute popuste Vrasna letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Vrasni 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Nea Vrasni 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Vrasna leto 2024.