Zakintos letovanje 2019

Tasos leto 2019

Grčka leto 2019 - Zakintos leto 2019

Zakintos je treće ostrvo po veličini u Jonskom moru. Površina ostrva Zakintos je 410 km2, a dužina obale je 125 km. Zakintos se na 15 km istočno od Kefalonije i na sat i po vremena od Kyllinia. Sa istočne strane ostrva Zakintospružaju se ravnice koje se lagano spuštaju u mirne zalive i peskovite plaže, dok se sa zapadne strane nalaze planine koje se završavaju strmim liticama.

Najveci zaliv na ostrvu Zakintos je zaliv Laganas, koji se nalazi jugozapadno od grada Zakintosa. Laganas je jedan od najlepših zaliva na kome se nalaze najposecenije pešcane plaže: Laganas, Kalamaki, Agios Sostis, Kanonia, Sekania. Najpoznatija plaža u ovom delu je Laganas.

Plaža Laganas duga je 9km. Na plaži su zastupljeni svi sporovi na vodi. Nedaleko od zaliva Laganas nalaze se dva mala ostrva Marathonisi i Pelouzo. Svakodnevno se prave izleti brodom sa plaža za ova dva ostrva. U zalivu Laganas nalazi se Nacionalni Park Zakintos.

Apartmani Zakintos letovanje 2019 i hoteli Zakintos letovanje 2019

Zakintosleto 2019

Grčka letovanje 2019 - Grčka ostrva leto 2019 - Zakintos leto 2019

Pogledajte našu ponudu za letovanje na grčkim ostrvima gde izdvajamo ostrvo Zakintos, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani na Zakintosu i hoteli na Zakintosu. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani na Zakintosu su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2019. Kod nas možete pronaći vile na plaži na Zakintosu, vile blizu plaže na Zakintosu, vile sa bazenom na Zakintosu, vile sa parkingom na Zakintosu, vile sa dvorištem na Zakintosu, vile sa roštiljem na Zakintosu, apartmani u Laganasu na Zakintosu, apartmani u Tsiliviju na Zakintosu, apartmani Kalamakiju na Zakintosu, apartmani Laganasu sa bazenom, apartmani u Laganasu u centru, apartmani u Laganasu na plaži. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj na Zakintosu, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Zakintos letovanje 2019, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje na Zakintosu 2019. Sve aranžmane iz ponude za letovanje na Zakintosu 2019 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Zakintos leto 2019.