Afitos letovanje 2023 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Afitos leto 2023

Ukoliko želite da osetite drugačiji Halkidiki od onoga koji pružaju već poznata letovališta posetite Afitos. Jedno od retkih mesta na Halkidikiju koje je sa sačuvalo istorijsko-arhitektonsko nasleđe. Prvi pisani tragovi o Afitosu datiraju još 800 godina pre Hrista. U antička vremena kroz njega su, kaže legenda, prolazili kraljevi i vojskovođe, a već skoro 3000 godina se u njemu prepliću mit i istorija.

Danas je Afitos klasično grčko i autentično mediteransko mestašce, već godinama stecište turista iz Zapadne Evrope, koji su ovde otkrili svu lepotu odmora i uživanja u prijatnoj atmosferi. Celo mesto se nalazi na steni iznad mora, sa koje se pruža jedinstven pogled na zaliv Toroneos. More je kod Afitosa izuzetno čisto i ostaje toplo sve do jesenjih dana.

Afitos se nalazi na severu istočne obale poluostrva Kasandra, između Nea Fokea-e i Kalitea-e. Od popularnih mesta Polihrona, Haniotija i Pefkohorija je udaljen oko 18 km. od Soluna Afitos je udaljen nekih 80-ak kilometara.

Afitos - cenovnici, slike i opisi vila - KLIK

Apartmani Afitos letovanje 2023 i hoteli Afitos letovanje 2023

Afitos leto 2023

Grčka letovanje 2023 - Halkidiki leto 2023 - Afitos leto 2023

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Halkidikiju 2023, tj. letovanje na Kasandri gde izdvajamo letovalište Afitos, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Afitosu i hoteli u Afitosu. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Afitosu su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2023. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Afitosu, vile blizu plaže u Afitosu, vile u centru Afitosa, vile sa parkingom u Afitosu, vile sa dvorištem u Afitosu, vile sa roštiljem u Afitosu. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Afitosu, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Afitos letovanje 2023, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Afitosu 2023. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Afitosu 2023 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Afitos leto 2023.