Asprovalta letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Asprovalta leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Asprovalta leto 2024 - CENOVNICI, SLIKE I OPISI VILA

Asprovalta je od Soluna je udaljena oko 80 km, na putu za Kavalu, a blizina Svete Gore čini je još atraktivnijom i popularnijom. Asprovalta pripada opštini Svetog Djordja i oblasti Soluna. Asprovalta je jedno od najlepših i najpoznatijih letovališta severne Grčke. Nalazi se u zalivu Strimonikos pored peščane plaže duge dvadesetak kilometara. Idealna klima, udoban smeštaj, veliki broj prodavnica, taverni, kafeterija i ribljih restorana... samo su neke od karakteristika ovog prelepog gradića.

Asprovalta je kombinacija svega što može interesovati svakog posetioca: zlatne plaže , kristalno čisto more, planina, jezero, bogato zelenilo, magičan pogled i mnoga arheološka i istorijska nalazišta. Obala ovog modernog turističkog gradića godinama je nagradjivana plavom zastavom evropske unije.

Savršeno sredjena plaža i usluga u samom gradu, zabava i smeštaj u brižljivo izabranim vilama, kulturne manifestacije koje organizuju meštani, privući će i one najprobirljivije. Meštani ovog regiona gosotljubivo i otvorenog srca dočekuju svakog posetioca.

 

CENOVNICI, SLIKE I OPISI VILA

Apartmani Asprovalta letovanje 2024 i hoteli Asprovalta letovanje 2024

Asprovalta leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Asprovalta leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje u Grčkoj 2024, letovanje u regiji Sveti Djordje, gde izdvajamo letovalište Asprovalta, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Asprovalti i hoteli u Asprovalti. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Asprovalti su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Asprovalti, vile blizu plaže u Asprovalti, vile u centru Asprovalte, vile sa parkingom u Asprovalti, vile sa dvorištem u Asprovalti, vile sa roštiljem u Asprovalti. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u okolini Asprovalte, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Asprovalta letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Asprovalti 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Asprovalti 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Asprovalta leto 2024.