Evia letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Evia leto 2024

Grčka leto 2024 - Evia leto 2024 - Pefki letovanje 2024 - Edipsos letovanje 2024, Neos Pirgos letovanje 2024 - Cenovnici, slike i opsi smeštaja

Ostrvo Evia je drugo po velicini grcko ostrvo. Severna obala ostrva Evija blago se spušta u more stvarajuci slike fascinantne lepote. Ova oblast doživela je snažan turisticki razvoj poslednjih decenija. Posebno mesto na ostrvu Evija zauzimaju Pefki, Limni, Edipsos.

Pefki se nalazi na severnom rubu Evije naspram planinskog venca Pilion, nadomak ostrva Skiatos.

Pefki se pruža uz 4 km dugu plažu koja fascinira lepotom i nesvakidašnje cistim morem. Plavo i mirno, glavni je utisak koji vas osvaja u susretu sa morem, u ovom mestu koje je u sebi objedinilo sve cari Mediterana - rajsku plažu i svežinu cetinarskih hladova.

Sliku turisticki razvijenog mesta dopunjava veliki broj kafeterija i nocnih klubova, koji Pefki cine zanimljivim i nocu. Evia ima najrazvijeniju ribarsku flotu u Grckoj, pa se u veoma prijatnoj atmosferi ribljih restorana duž obale, služe specijaliteti od sveže ribe po popularnim cenama.

Edipsos je jedan od najstarijih evropskih banjskih gradića, koji će vas odmah očarati svojim mondenskim izgledom. Edipsos je moderno letovalište, čuveno po svojim termalnim izvorima, sa temperaturom vode od 34 do 70 stepeni, koja se iz dubina od 3000m uliva u Egejsko more i čini ga izuzetno toplim i za svaku preporuku. Banja Edipsos ima razvijenu turističku infrastrukturu. Pored mnogobrojnih hotela i spa centara postoji i veliki izbor kafeterija, restorana, taverni, restorana brze hrane, poslastičarnica, igrališta za decu, kao i lokalna pijaca i brojne prodavnice i super marketi. Nalazi se na 10km od luke Agiokampos i idealno je kao baza za obilazak celog severozapadnog dela ostrva Evia, individualno ili organizovanim izletima po pristupačnim cenama. U samom Edipsosu postoje dve manje plaže, prva je trodelni, uski pojas, mešavine peska i šljunka u centru mesta, pored male luke, a druga je peščana plaža na samim termalnim izvorima, gde voda izvire iz stena i uliva se direktno u more. U neposrednoj blizini (2km) se nalazi i oko 3km dugačka, peščana plaža Agios Nikolaos. Mesto se preporučuje kako porodicama i starijima tako i mladima i onima koji žele aktivan odmor!

 

Cenovnici, slike i opsi smeštaja

Apartmani Evia letovanje 2024 i hoteli Evia letovanje 2024

Evia leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Grčka ostrva leto 2024 - Evia leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje na grčkim ostrvima gde izdvajamo ostrvo Evia i najlepša letovališta na ostrvu Evija - Pefki, Edipsos i Neos Pirgos, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani na Eviji i hoteli na Eviji. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani na Eviji su pravi izbor za Vaše letovanje na grčkim ostrvima 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži na Eviji, vile blizu plaže na Eviji, vile u centru mesta Edipsos na Eviji, vile u Pefkiju i vile u Neos Pirgosu na Eviji. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj na Eviji, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Evia letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje na Eviji 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje na Eviji 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Evia leto 2024.