Kalitea letovanje 2023 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Kalitea leto 2023

Grčka leto 2023 - Kalitea leto 2023 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

KALITEA se nalazi na oko 80 km od Soluna i jedno je od najpoznatijih i najatraktivnijih letovališta na prvom prstu Halkidikija – Kasandri. Kalitea nudi sve što je potrebno za dobar provod i relaksaciju.

U centralnoj pešačkoj zoni, kao i širom mesta pronaćićete veliki broj prodavnica, restorana, kafića sa letnjim baštama, taverni, rent-a-car agencija, banaka, apoteka … Kalitea je poznata po predivnim prostranim plažama, sa kristalno čistim morem, iznad kojih se nalazi vidikovac sa parkom i predivnim pogledom po čemu je i mesto dobilo ime (Kalitea – lep pogled).

Ako želite dobar noćni provod, uživanje u muzici i zabavi do jutra, Kalitea je pravo mesto za Vas, jer poseduje najpopularnije diskoteke, barove i klubove na Halkidikiju.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Kalitea letovanje 2023 i hoteli Kalitea letovanje 2023

Kalitea leto 2023

Grčka letovanje 2023 - Halkidiki leto 2023 - Kalitea leto 2023

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Halkidikiju 2023, tj. letovanje na Kasandri gde izdvajamo letovalište Kalitea, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Kalitei i hoteli u Kalitei. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Kalitei su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2023. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Kalitei, vile blizu plaže u Kalitei, vile u centru Kaliteje, vile sa bazenom Kalitea, vile sa parkingom u Kalitei, vile sa dvorištem u Kalitei, vile sa roštiljem u Kalitei. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Kaliteji, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Kalitea letovanje 2023, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Kalitei 2023. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Kalitei 2023 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Kalitea leto 2023.