Leptokarija letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Leptokarija leto 2024

Grčka leto 2024 - Leptokarija leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Leptokarija se nalazi na najlepšem delu obale u podnožju Olimpa, uz novi autoput za Atinu, 90 kilometara jugozapadno od Soluna. Mesto pruža gostima svih generacija dobre uslove za prijatan godišnji odmor. Plaža je peščano-šljunkovita, široka i dobro uređena. Voda je kristalno čista i idealna za plivanje i relaksaciju.

Šetalište kraj obale, nova trgovačka-pešačka zona i stoletni park upotpunjuju i čine atraktivnim ovaj ambijent sa puno taverni, barova, kafića, prodavnica i marketa.

Leptokarija takođe nudi mnoštvo sadržaja za decu, zabavne parkove i igraonice. U ponudi je veliki broj izleta do okolnih lokaliteta. U blizini se nalazi pećina u kojoj se po mitologiji rodio Orfeus i antički grad Muza.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Leptokarija letovanje 2024 i hoteli Leptokaria letovanje 2024

Leptokarija leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Olimpska regija leto 2024 - Leptokarija leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje u Grčkoj gde izdvajamo letovalište Leptokarija, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Leptokariji i hoteli u Leptokariji. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Leptokariji su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Leptokariji, vile blizu plaže u Leptokariji, vile sa bazenom Leptokarija, vile sa parkingom u Leptokariji, vile sa dvorištem u Leptokariji, vile sa roštiljem u Leptokariji. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Olimpskoj regiji, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Leptokarija letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Leptokariji 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Leptokariji 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Leptokaria leto 2024.