Nea Flogita letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Nea Flogita leto 2024

Grčka leto 2024 - Nea Flogita leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

NEA FLOGITA je atraktivno turističko mesto u centralnom delu poluostrva Halkidiki, 50 km jugoistočno od Soluna sa kojim je povezana redovnom autobuskom linijom. Nalazi se izmedu Nea Plaje i Dionisosa pa vam se pruža mogućnost da u toku dana šetnjom promenite mesto.

Nea Flogita je smeštena u oazi zelenila u kojoj dominira centralni park sa fontanama, tavernama i kafićima u prirodnom okruženju kao i lepo uredeno šetalište sa alejom palmi i parkovima sa sadržajem za decu. Duž šetališta kraj obale mora smešteni su restorani, kafići, picerije, poslastičarnice, okružene lepo uredjenim baštama.

U centru Flogite nalaze se: marketi, pekare i piljare, a na periferiji se nalazi diskoteka. Mestom dominira prostrana i dugačka pešcana plaža sa postepenim ulaskom u vodu, koja od jula 2016 godine poseduje plavu zastavicu koja se dodeljuje najlepšim i najčistijim plažama u Evropi.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Nea Flogita letovanje 2024

Nea Flogita leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Halkidiki leto 2024 - Nea Flogita leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Halkidikiju 2024, tj. letovanje na Kasandri gde izdvajamo letovalište Nea Flogita, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Nea Flogiti, vile u Nea Flogiti, studija u Nea Flogiti, duplekse u Nea Flogiti. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Nea Flogiti su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Nea Flogiti, vile blizu plaže u Nea Flogiti, vile sa parkingom u Nea Flogiti, vile sa dvorištem u Nea Flogiti, vile sa roštiljem u Nea Flogiti. Iskoristite i First minute popuste Nea Flogita letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Nea Flogiti 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Nea Flogiti 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Nea Flogita leto 2024.