Nea Skioni letovanje 2023 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Nea Skioni leto 2023

Grčka leto 2023 - Nea Skioni leto 2023 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Nea Skioni se nalazi na oko 115km od Soluna, na jugozapdnoj strani Kasandre. Ovo šarmanto i jedno od retkih preostalih tradicionalnih ribarskih mesta nudi veliki izbor ribljih restorana, taverni, starih uzerija.

U uskim ulicama koje vode ka marini se nalaze ribarnice, marketi, apoteka, suvenirnice, prodavnice ribolovačke opreme, rent-a-car.

Centar mesta je veliki trg-šetalište sa malim dečjim igralištem koji se prostiru uz marinu. Smešten u podnožju brda Kasandre prekrivenih maslinjacima, Nea Skioni nudi osećaj i ugođaj Grčke iz prošlih vremena. Na samo 2km od mesta se nalazi crkva Presvete Bogorodice iz 16. veka.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Nea Skioni letovanje 2023 i hoteli Nea Skioni letovanje 2023

Nea Skioni leto 2023

Grčka letovanje 2023 - Halkidiki leto 2023 - Nea Skioni leto 2023

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Halkidikiju 2023, tj. letovanje na Kasandri gde izdvajamo letovalište Nea Skioni, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Nea Skioni, vile u Nea Skioni, studija u Nea Skioniju, duplekse u Nea Skioniju. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Nea Skioniju su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2023. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Nea Skioni, vile blizu plaže u Nea Skioni, vile sa parkingom u Nea Skioni, vile sa dvorištem u Nea Skioni, vile sa roštiljem u Nea Skioni. Iskoristite i First minute popuste Nea Skioni letovanje 2023, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Nea Skioniju 2023. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Nea Skioniju 2023 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Nea Skioni leto 2023.