<Neos Marmaras leto 2023, Neos Marmaras letovanje 2023, apartmani Neos Marmaras 2023, smestaj u Neos Marmarasu, sitonija leto 2023, neos marmaras apartmani na paradiso plazi, hoteli Neos Marmaras

Neos Marmaras letovanje 2023 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Neos Marmaras leto 2023

Grčka leto 2023 - Neos Marmaras leto 2023 - Cenovnici, slike i opsi smeštaja

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje.

Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. Najpoznatija plaža Marmarasa počinje sa južne strane mesta - van grada, i proteže se do Porto Carrasa, poznatog turističkog kompleksa, duga je preko 3 km, a po mnogima najlepša na Halkidikiju.

Trgovi, šetalište uz more, luka, kapetanija, mnogobrojne taverne i radnje upotpunjuju ovaj grad koji živi preko cele godine.

 

Cenovnici, slike i opsi smeštaja

Apartmani Neos Marmaras letovanje 2023 i hoteli Neos Marmaras letovanje 2023

Neos Marmaras leto 2023

Grčka letovanje 2023 - Sitonija leto 2023 - Neos Marmaras leto 2023

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Halkidikiju 2023, tj. letovanje na Sitoniji gde izdvajamo letovalište Neos Marmaras, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Neos Marmarasu i hoteli u Neos Marmarasu. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Neos Marmarasu su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2023. Kod nas možete pronaći vile na gradskoj plaži u Neos Marmarasu, vile blizu plaže u Neos Marmarasu, vile na Paradiso plaži u Neos Marmarasu, vile sa bazenom u Neos Marmarasu, vile sa parkingom u Neos Marmarasu, vile sa dvorištem u Neos Marmarasu, vile sa roštiljem u Neos Marmarasu. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Neos Marmarasu, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Neos Marmaras letovanje 2023, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Neos Marmarasu 2023. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Neos Marmarasu 2023 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Neos Marmaras leto 2023.