Paralija letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Paralija leto 2024

Grčka leto 2024 - Paralija leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Paralija (Paralia Katerini) je jedno od najposećenijih grčkih letovališta, bar što se tiče turista koji dolaze iz Srbije. Paralija je mesto za sve ukuse i za sve uzraste.

Paraliju krase parkovi sa klackalicama, toboganima i ljuljaškama za decu, kafići i diskoteke za omladinu, a mnoštvo prodavnica za starije…

Blizina Katerinija sa kojim je odlično povezana gradskim prevozom i na kraju osnovno: peščane plaže i čisto more, razlozi su što za ovo letovalište uvek vlada veliko interesovanje.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Paralija letovanje 2024 i hoteli Paralija letovanje 2024

Paralijaleto 2024

Grčka letovanje 2024 -Paralija leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje u Olimpskoj regiji gde izdvajamo letovalište Paralija, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Paraliji i hoteli u Paraliji. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Paraliji su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Paraliji, vile blizu plaže u Paraliji, vile sa parkingom u Paraliji, vile sa dvorištem u Paraliji, vile sa roštiljem u Paraliji, vile sa bazenom u Paraliji. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Paraliji i Olimpskoj regiji, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Paralija letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Paraliji 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Paraliji 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Paralia leto 2024.