Pefkohori letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Pefkohori leto 2024

Grčka leto 2024 - Pefkohori leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Pefkohori je udaljen oko 100km od Soluna, zaštićen od otvorenog mora, nalazi na unutrašnjem delu poluostrva Kasandra – najzapadnijeg poluostrva Halkidikija.

Klima je izuzetno prijatna. Izuzetno povoljan geografski položaj, plaža i more odlikovani “plavom zastavom” Mediterana, sa nepreglednim peskovitim plažama učiniće da vaše letovanje bude nezaboravno.

Veliki broj restorana, kafića, raznovrsnih prodavnica, butika, zlatara, kao i ribarnica i piljarnica, zadovoljice svačiji ukus i svačije potrebe.

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

 

Apartmani Pefkohori letovanje 2024 i hoteli Pefkohori letovanje 2024

Pefkohori leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Halkidiki leto 2024 - Pefkohori leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Halkidikiju 2024, tj. letovanje na Kasandri gde izdvajamo letovalište Pefkohori, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Pefkohoriju i hoteli u Pefkohoriju. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Pefkohoriju su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Pefkohoriju, vile blizu plaže u Pefkohoriju, vile u centru Pefkohorija, vile sa bazenom Pefkohori, vile sa parkingom u Pefkohoriju, vile sa dvorištem u Pefkohoriju, vile sa roštiljem u Pefkohoriju. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Pefkohoriju, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Pefkohori letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Pefkohoriju 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Pefkohoriju 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Pefkohori leto 2024.