Sarti letovanje 2023 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Sarti leto 2023

Grčka leto 2023- Sarti leto 2023 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Na istočnoj obali poluostrva Sitonija, na 3km dugačkoj peščanoj plaži, sa pogledom na Svetu Goru, smešteno je slikovito, nekada ribarsko mesto, Sarti.

U poslednjih desetak godina otkrili su ga turisti i doprineli da mesto postane najbolja početna tačka za obilazak neverovatnih plaža Sitonije.

Blizina šumovitih brda i izolovanih uvala, kao i Soluna i čuvenih manastira, pružaju mogućnosti za bezbrojne izlete: biciklima, motorima, autobusima, brodovima ili ribarskim čamcima.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Sarti letovanje 2023 i hoteli Sarti letovanje 2023

Sarti leto 2023

Grčka letovanje 2023 - Sitonija leto 2023 - Sarti leto 2023

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Halkidikiju 2023, tj. letovanje na Sitoniji gde izdvajamo letovalište Sarti, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Sartiju i hoteli u Sartiju. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Sartiju su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2023. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Sartiju, vile blizu plaže u Sartiju, vile sa parkingom u Sartiju, vile sa dvorištem u Sartiju, vile sa roštiljem u Sartiju, vile sa bazenom u Sartiju.. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Sartiju i okolini, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Sarti letovanje 2023, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Sartiju 2023. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Sartiju 2023 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Sarti leto 2023.