Sivota letovanje 2024 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Sivota leto 2024

Grčka leto 2024 - Sivota leto 2024 - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Sivota se nalazi izmedju Parge (20 km) i Igumenice (30 km), na obali jonskog mora. Do ovog prelepog, kod nas ne mnogo poznatog letovališta, stiže se veoma lako i brzo, za manje od 3 sata novim autoputem od grčke granice (Egnatia Odos). Sivota je smeštena i ušuškana u prelepom malom zalivu sa arhipelagom koji čini nekoliko ostrvaca i naspram jonskih ostrva Paksija i Krfa.

Pored pravog odmora i kupanja u besprekorno čistom moru na nekoliko desetina prelepih skrivenih plaža, arhipelag je zajedno sa jonskim ostrvima pravi raj za nautičare. Kombinacija toplog mora, borovih šuma, maslinjaka i planina u zaledju garanti su odlične klime i mogućnosti za uživanje.

Sivotu okružuje nekoliko plaža (prelepa Bella Vraka koja je peščanim sprudom povezana sa obližnjim ostrvcetom, Karvouno, Galikos Molos, Zeri, Zavia, Megali Amos, Mikri Amos, Agia Paraskevi…), a najpoznatija je Pisina (u prevodu bazen) sa najsitnijim belim peskom koja se nalazi na jednom od ostvca preko puta Sivote.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

 

 

Apartmani Sivota letovanje 2024 i hoteli Sivota letovanje 2024

Sivota leto 2024

Grčka letovanje 2024 - Sivota leto 2024

Pogledajte našu ponudu za letovanje na Jonskom moru gde izdvajamo letovalište Sivota, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani u Sivoti i hoteli u Sivoti. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani u Sivoti su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2024. Kod nas možete pronaći vile na plaži u Sivoti, vile blizu plaže u Sivoti, vile sa parkingom u Sivoti, vile sa dvorištem u Sivoti, vile sa roštiljem u Sivoti, vile u centru Sivote, vile sa bazenom u Sivoti. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj u Sivoti i okolini, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Sivota letovanje 2024, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje u Sivoti 2024. Sve aranžmane iz ponude za letovanje u Sivoti 2024 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Sivota leto 2024.