Tasos letovanje 2023 - KLIK ZA KOMPLETNU PONUDU

Tasos leto 2023

Grčka leto 2023 - Tasos leto 2023 - Apartmani Tasos - Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Ostrvo Tasos je najsevernije ostrvo Egejskog mora, u blizini grada Kavale. Ostrvo Tasos zovu još i zeleno ostrvo zbog bujne vegetacije. Sa oko 90km plaža Tasos je veoma interesantna destinacija koja mami kako mlade tako i starije.

Tri najznačajnija turistička centra Tasosa su Limenas na severu ostrva, Limenarija i Potos na južnom delu. Najpoznatije plaže koje najiskrenije preporučujemo da posetite su Makriamos i Tarsanas u blizini Limenasa, Metalija u blizini Limenarie, Aliki u blizini Potosa kao i plažu mesta Potos i Pefkari.

Veliki broj etno sela, manastira, ostataka antickog grada u Limenasu, ostaci ranohrišcanskih hramova pored plaže Aliki...Tasos je od Beograda je udaljen oko 800km, a vožnja trajektom iz mesta Keramoti traje oko 40min.

 

Cenovnici, slike i opisi smeštaja

Apartmani Tasos letovanje 2023 i hoteli Tasos letovanje 2023

Tasos leto 2023

Grčka letovanje 2023 - Grčka ostrva leto 2023 - Tasos leto 2023

Pogledajte našu ponudu za letovanje na grčkim ostrvima gde izdvajamo ostrvo Tasos, gde možete naći najveći izbor smeštaja, apartmani na Tasosu i hoteli na Tasosu. Ukoliko tražite porodično letovanje, letovanje sa malom decom ili letovanje za mlade, apartmani na Tasosu su pravi izbor za Vaše letovanje u Grčkoj 2023. Kod nas možete pronaći vile na plaži na Tasosu, vile blizu plaže na Tasosu, vile sa bazenom na Tasosu, vile sa parkingom na Tasosu, vile sa dvorištem na Tasosu, vile sa roštiljem na Tasosu, apartmani u Skala Potamia Tasos, apartmani na Golden beach-u Tasos, apartmani u Limenariji na Tasosu, apartmani u Limenasu na Tasosu, apartmani u Potosu na Tasosu, apartmani u Pefkariju na Tasosu. Ukoliko se odlučite za hotelski smeštaj na Tasosu, nudimo Vam veliki izbor hotela svih kategorizacija.  Iskoristite i First minute popuste Tasos letovanje 2023, a očekuju Vas i Last minute ponude za letovanje na Tasosu 2023. Sve aranžmane iz ponude za letovanje na Tasosu 2023 možete platiti na rate, a detalji su objašnjeni u cenovnicima Tasos leto 2023.